Kerstdiner met een gouden randje

Ruzie in de familie. Een lege stoel bij het kerstdiner. Wie durf jij niet uit te nodigen of wie wil er niet komen, terwijl het jouw grote wens is om samen kerst te vieren?

Familie staat dichtbij en je hebt je familieleden niet voor het kiezen. Tegelijkertijd deel je geschiedenis en (voor)ouders. Juist daardoor kan er onbegrip en ruzie ontstaan. Dit kan leiden tot veel verdriet. Ouders die een conflict hebben met een zoon of dochter, broers en zussen die leven in onmin, grootouders die hun kleinkind niet zien. Schoonouders waar je niet welkom bent, een nieuwe partner van je vader of moeder waarmee je in onmin leeft. Rond de feestdagen wordt die lege stoel aan de kerstdis extra pijnlijk.

Durf je het aan om wel op een stoel aan onze mediationtafel te komen zitten en onder professionele begeleiding van een neutrale en onpartijdige mediator het gesprek aan te gaan?

Aan de mediationtafel vertellen wij in dit soort situaties het verhaal van de Japanse vaas:

‘Een prachtige oude vaas viel en brak in stukken. De vaas werd gelijmd met Japanse lak, gemengd met goud. De vaas was weer heel en werd bovendien meer waard dan voordat hij brak dankzij de gouden breuklijnen’. Dit heet Kintsugi; de gouden verbinding.

Ieder uitgesproken conflict betekent groei voor alle betrokkenen. Kunnen wij jou helpen de breuken te lijmen, met een gouden randje?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over wat mediation voor jou kan betekenen.

Namasté is een begroeting van liefde, respect en dankbaarheid. 

Van jouw opdracht aan ons, dragen we €50 bij aan Namasté Foundation. Wil je meer weten over Namasté Foundation? Je leest er alles over op www.namastefoundation.nl

Stuur ons een WhatsApp