Mediator Joure

Ben je woonachtig in Joure, of in de directe omgeving van Joure, en op zoek naar een goede mediator? Dan helpen wij, Hilde en Mathilde, je graag verder. Met onze jaren lange ervaring in de coaching en de rechten staan wij je graag op een deskundige en betrouwbare manier bij als conflictbemiddelaar. Op een vertrouwde manier kun je bij ons aan tafel het gesprek aangaan. Wij begeleiden je bij je issues en dit doen wij op een transparante wijze, waarbij alle belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Mediator bij scheidingen in Joure

Je hebt besloten om uit elkaar te gaan en samen tot een oplossing te komen. Hilde en Mathilde Mediation kan je hierbij helpen. Wij hebben een kantoor in regio Joure maar zijn daarnaast ook werkzaam in de provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Een echtscheiding kan soms veel papierwerk met zich meebrengen, iets waar je misschien niet op zit te wachten in deze roerige tijd. Wij ontzorgen je hierin dan ook volledig en helpen je bij het opstellen van bijvoorbeeld de echtscheidingsovereenkomst.

Relatie mediator in Joure

Loopt een relatie tussen jou en je partner niet lekker? Of misschien wel een relatie tussen broers en zussen, ouders, kinderen of vrienden? Wij helpen je graag bij het herstellen van deze relatie. We zorgen ervoor dat het gesprek aangegaan wordt zodat gevoelens besproken kunnen worden. Het doel is om gezamenlijk tot verzoening te komen en zo samen verder te komen.

Mediation: ook zakelijk, op de werkvloer en voor organisaties in Joure

Ook op zakelijk gebied kunnen wij ondersteuning Joure. Denk hierbij aan geschillen op de werkvloer, onenigheid tussen werkgever en werknemer of conflicterende belangen binnen een organisatie. Bij ons aan tafel mogen frustraties benoemd worden en begeleiden we beide partijen op een gelijkwaardige manier om weer wederzijds begrip en vertrouwen te creƫren.

Wil je ook graag in contact met ons komen zodat wij jou kunnen helpen bij jouw conflict of issue? Neem gerust contact met ons op!

Kennismaking

Neem contact op voor een gratis kennismaking met Hilde of Mathilde om te kijken of mediation wat voor jou is.

Stuur ons een WhatsApp