Mediator Sneek

Ben je op zoek naar een mediator in Sneek, of in de omgeving van Sneek? Dan helpen wij, Hilde en Mathilde, je graag. Als ervaren mediators begeleiden wij je deskundig als bemiddelaar bij jouw conflict. Aan onze mediationtafel spreken we geheimhouding af en brengen we je in gesprek met de andere partij. Wij begeleiden het gesprek als onpartijdige bemiddelaar zodat je tot oplossingen komt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Mediator bij scheiding in Sneek

Bij een scheiding komt veel kijken. Wij begeleiden het gesprek en zorgen desgewenst voor het opstellen van een ouderschapsplan en een convenant. We werken samen met een advocaat die het echtscheidingsverzoek kan indienen bij de rechtbank.

Hilde&Mathilde Mediation houdt kantoor in Sneek en werkt daarnaast in de provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Een echtscheiding kan soms veel papierwerk met zich meebrengen, iets waar je misschien niet op zit te wachten in deze roerige tijd. Wij ontzorgen je hierin dan ook volledig en helpen je bij het opstellen van bijvoorbeeld de echtscheidingsovereenkomst.

Relatie mediator in Sneek

Ervaar je strubbelingen in de relatie tussen jou en je partner? Of met familieleden zoals broers en zussen, ouders, kinderen of met vrienden? Wij helpen je graag om het gesprek aan te gaan en tot verzoening te komen. 

Mediation: zakelijk, op de werkvloer en voor organisaties in Sneek

Op zakelijk gebied bieden wij ondersteuning bij arbeidsconflicten en begeleiden we exits. Het opstellen van een vaststellingsovereenkomst behoort daarbij tot de mogelijkheden. Daarnaast bemiddelen we bij verstoorde communicatie op de werkvloer, tussen zakenpartners of bij onenigheid tussen afnemer en leverancier.
We hebben ruime ervaring met mediation op scholen, in (zorg)instellingen, bedrijven en organisaties.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie.

Kennismaking

Neem contact op voor een gratis kennismaking met Hilde of Mathilde om te kijken of mediation wat voor jou is.

Stuur ons een WhatsApp