Hilde Bleijswijk

Welkom bij dit kijkje in mijn leven, over wie ik ben en wat mij heeft gevormd. Hieronder deel ik graag de boeken met je die voor mij het verschil hebben gemaakt.

Mediation bureau Sneek

2021 Register Mediator
2021 Familie Mediator
2021 Buurtbemiddeling
2020 Mediation basisopleiding
2011 Leadership for Social Entrepreneurs – UvA/HvA
2009 – heden oprichter/directeur Namasté Foundation & You2Nepal
2006 – 2007 Decision Management
2001 – 2003 Tax Business School – Nyenrode Business University
2001 – 2010 Fiscaal jurist Deloitte
1995 – 2001 Fiscaal Recht – Rijksuniversiteit Groningen

HILDE BLEIJSWIJK

Mathilde over Hilde

Hilde is opgegroeid in het kleine dorpje Reduzum in Friesland. Maar Hilde is iemand die groot denkt en graag vrij wil zijn, dus greep ze haar eerst mogelijke kans om het Friese dorp te verruilen voor studentenstad Groningen. Daar is Hilde afgestudeerd als fiscaal jurist. Ze begon een flitsende carrière bij Deloitte. Echter, na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven, besloot Hilde het roer drastisch om te gooien. Ze verkocht huis en haard, haalde een rugzak van zolder en vertrok naar Nepal. Daar heeft zij een stichting opgericht ~ namastefoundation.nl ~ waarmee ze vrouwen een kans op een toekomst biedt met trainingen en leningen. Haar lijfspreuk is dan ook “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”. Inmiddels is ze, na een tussenstop in Amsterdam, terug in haar geboortedorp samen met haar prachtige zoon. Dat niets zomaar gaat in het leven, maar dat je toch blij en succesvol kunt zijn bewijst Hilde dagelijks weer. Ze voedt alleen haar zoon op met het syndroom van down, hij is een grote zonnestraal. Inmiddels is Hilde MfN register mediator. Ik heb Hilde leren kennen als een integere professional en als intelligente, bescheiden en vooral lieve vriendin. Ze is secuur en grondig in wat ze doet. Bij Hilde ben je in goede handen voor een mediation. Neem gerust contact op voor een (gratis) gesprek om te kijken of het klikt!

Boekenplank

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Mediator Heerenveen

Hilde over Mathilde

Mathilde is de beste mediator die ik ken. Zacht op de mens en daadkrachtig op de inhoud. Ze heeft een interessante reis gemaakt van haar leven tot dusver.

Onze missie

Wij zijn Hilde en Mathilde, mediators. Nog liever noemen we onszelf vredestichter. Wij bemiddelen in conflicten en begeleiden mensen om hun onenigheid te ontrafelen om ze vervolgens te stimuleren zelf op zoek te gaan naar oplossingen. Het maakt niet uit wat je gelooft, waar je vandaan komt, wat je wel of niet voor werk doet en wie je bent: wij willen verder kijken dan jouw buitenkant. Wij willen jouw verhaal horen en hebben interesse in jou als mens. Wil je vrede? Wees dan vrede. We begeleiden jou graag in jouw transformatie van gelijk naar geluk.

Onze visie

Mediation is in opkomst. De wereld verandert. Vechten is niet meer van deze tijd, procederen ook niet. De overgang naar een nieuw tijdperk is voelbaar. Er gebeurt veel om ons heen en dus met ieder van ons. Wij geloven in connectie. De wereld raakt verdeeld en is duaal. De ontwikkelingen gaan snel, splijtzwammen ontstaan. Wij geloven in samenwerken, samen doen en samen sterk. We hoeven het niet eens te zijn om in verbinding en in liefde te leven, voor elkaar en met elkaar. Met optimisme en een positieve blik geloven wij in maatschappelijk verantwoord ondernemen en bewust leven.

Onze kernwaarden

Vertrouwen, integriteit, eerlijkheid, vrijheid, transparantie, verantwoordelijkheid nemen en zelfbeschikking. Eén van onze belangrijkste kernwaarden is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar als mens, als collega’s, vertrouwen in jou als cliënt en we hebben vertrouwen in een goede uitkomst van een mediation. Wij zorgen ervoor dat er in vertrouwen kan worden gesproken aan de mediationtafel. Integriteit en eerlijkheid hebben wij ook hoog in ons vaandel. Wij doen wat we beloven. We zijn eerlijk en zo duidelijk mogelijk over wat je wel en niet van ons kunt verwachten. Bij ons aan de mediationtafel bieden we jou de vrijheid om alles te zeggen en de vrijheid om te kiezen voor mediation of misschien ook niet. Wij staan voor vrijheid van meningsuiting. We willen ook graag dat je je bij ons vrij voelt om te lachen en te huilen. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over wat we doen en waarom we iets doen. We nemen jou mee in ons verhaal als mediator en geven jou vooral de ruimte om ons mee te nemen in jouw verhaal. Daarbij hoort dat wij ook transparant zijn over kosten. Wij geloven dat jij jouw eigen verantwoordelijkheid kunt dragen, al is het soms zwaar. We laten jou zelf oplossingen bedenken, omdat we weten dat jij dat het beste zelf kunt. Wij nemen op onze beurt onze verantwoordelijkheid door jullie zo goed mogelijk te helpen om elkaar te begrijpen en besluiten te nemen op basis van jullie werkelijke belangen.

In mediation werk je samen aan een oplossing

De mediator is onpartijdig en begeleidt de gesprekken tussen partijen. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk. De mediator helpt om ieders verhaal te verhelderen en om samen een weg uit het conflict te vinden.

Kennismaking

Neem contact op voor een gratis kennismaking met Hilde of Mathilde om te kijken of mediation wat voor jou is.

Stuur ons een WhatsApp