Scheidsmediator Sneek

HILDE BLEIJSWIJK

Mathilde over Hilde

Hilde is opgegroeid in het kleine dorpje Reduzum in Friesland. Maar Hilde is iemand die groot denkt en graag vrij wil zijn, dus greep ze haar eerst mogelijke kans.

Mediation Bureau Sneek

MATHILDE HOL

Hilde over Mathilde

Mathilde is de beste mediator die ik ken. Zacht op de mens en daadkrachtig op de inhoud. Ze heeft een interessante reis gemaakt van haar leven tot dusver.

Onze missie

Wij zijn Hilde en Mathilde, mediators. Nog liever noemen we onszelf vredestichter. Wij bemiddelen in conflicten en begeleiden mensen om hun onenigheid te ontrafelen om ze vervolgens te stimuleren zelf op zoek te gaan naar oplossingen. Het maakt niet uit wat je gelooft, waar je vandaan komt, wat je wel of niet voor werk doet en wie je bent: wij willen verder kijken dan jouw buitenkant. Wij willen jouw verhaal horen en hebben interesse in jou als mens. Wil je vrede? Wees dan vrede. We begeleiden jou graag in jouw transformatie van gelijk naar geluk.

Onze visie

Mediation is in opkomst. De wereld verandert. Vechten is niet meer van deze tijd, procederen ook niet. De overgang naar een nieuw tijdperk is voelbaar. Er gebeurt veel om ons heen en dus met ieder van ons. Wij geloven in connectie. De wereld raakt verdeeld en is duaal. De ontwikkelingen gaan snel, splijtzwammen ontstaan. Wij geloven in samenwerken, samen doen en samen sterk. We hoeven het niet eens te zijn om in verbinding en in liefde te leven, voor elkaar en met elkaar. Met optimisme en een positieve blik geloven wij in maatschappelijk verantwoord ondernemen en bewust leven.

Onze kernwaarden

Vertrouwen, integriteit, eerlijkheid, vrijheid, transparantie, verantwoordelijkheid nemen en zelfbeschikking. Eén van onze belangrijkste kernwaarden is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar als mens, als collega’s, vertrouwen in jou als cliënt en we hebben vertrouwen in een goede uitkomst van een mediation. Wij zorgen ervoor dat er in vertrouwen kan worden gesproken aan de mediationtafel. Integriteit en eerlijkheid hebben wij ook hoog in ons vaandel. Wij doen wat we beloven. We zijn eerlijk en zo duidelijk mogelijk over wat je wel en niet van ons kunt verwachten. Bij ons aan de mediationtafel bieden we jou de vrijheid om alles te zeggen en de vrijheid om te kiezen voor mediation of misschien ook niet. Wij staan voor vrijheid van meningsuiting. We willen ook graag dat je je bij ons vrij voelt om te lachen en te huilen. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over wat we doen en waarom we iets doen. We nemen jou mee in ons verhaal als mediator en geven jou vooral de ruimte om ons mee te nemen in jouw verhaal. Daarbij hoort dat wij ook transparant zijn over kosten. Wij geloven dat jij jouw eigen verantwoordelijkheid kunt dragen, al is het soms zwaar. We laten jou zelf oplossingen bedenken, omdat we weten dat jij dat het beste zelf kunt. Wij nemen op onze beurt onze verantwoordelijkheid door jullie zo goed mogelijk te helpen om elkaar te begrijpen en besluiten te nemen op basis van jullie werkelijke belangen.

Hoe brengen wij dit in de praktijk?

Van jouw opdracht aan ons, dragen we €50 bij aan Namasté Foundation. Zo ondersteun jij de moeders en kinderen in Nepal. We zijn nauw betrokken bij deze stichting, Hilde als oprichter en Mathilde als bestuurslid. Namasté Foundation investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. Ze bieden hen een training en een kleine lening. Dit geeft deze vrouwen de kans om op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap op te bouwen. Wil je meer weten over Namasté Foundation? Je leest er alles over op www.namastefoundation.nl

Kennismaking

Neem contact op voor een gratis kennismaking met Hilde of Mathilde om te kijken of mediation wat voor jou is.

Stuur ons een WhatsApp